zaterdag 6 december 2014

TFMC Alles behalve vierkant!!

Hallo allemaal,

Dit keer laat ik jullie weer een kaart zien die ik weer mocht maken als gastdesigner bij Time For Magnolia Challenge mocht maken. Het leuke thema van deze week issss:
Alles behalve vierkant!!

Dit keer heb ik gebruikt gemaakt van een ster mal van Dutch Doobadoo.
Normaal gesproken maak ik nooit echt een kaart in een andere kaart dan vierkant. Maar eigenlijk is het wel heel erg leuk om te maken! Een keer heel iets anders!

Ik heb hier een stempel gebruikt die ik eigenlijk al een tijdje had liggen maar niet wist wat ik er mee moest. Ik vond het erg leuk om hem voor deze kaart te gaan gebruiken.



Op mijn kaart heb ik weer een stempel gebruikt van Magnolia. En natuurlijk ingekleurd met mijn Distress Markers. De sneeuvlokken zijn frantage. Ik heb gewoon de grote stukjes eruit gezocht en ze laten smelten als sneeuwvlokje. 


Op mijn kaart heb ik weer de leuke ronde mal gebruikt van Magnolia. De kleine bloemetjes rechts onderin zijn ook van magnolia. Die zijn zo fijntjes en leuk om te gebruiken! Ook heb ik 2 leuke kerstbomen gebruikt van Marianne Design. En natuurlijk heb ik de stempel 'Let it snow' gebruikt. Normaal gesproken heb ik een mal van Noor Design voor deze stempel die er bij hoort maar ik vond het wel heel leuk om hem op deze manier te gebruiken!


Komen jullie gezellig meedoen met de challenge bij Time For Magnolia Challenge?? Met natuurlijk het leuke thema "Alles behalve vierkant" !!

Leuk dat jullie gezellig langs kwamen op mijn blog! Laat gerust een leuk berichtje achter dat vind ik altijd zo leuk om te lezen al die lieve berichtjes van jullie!!

Liefs Rosa

7 opmerkingen:

Cobie zei

Schitterende kaart heb je gemaakt Rosa!

Groetjes Cobie

Claudia's kaartjes zei

Hoi,

Wauw, das een supermooi kaartje.

grtjs
Claudia

LottesCards zei


Weer een prachtige kaart! Heel mooi gemaakt. En een andere vorm vraagt een andere manier van creativiteit, maar zo leuk hé?! Ik vind het super! Liefs Lotte

Dortesjs zei

waue, amazing card love it

Renate zei

Je hebt er weer een pareltje van gemaakt. Prachtig!!!!

-xies- Renate.

Petra zei

Leuk weer eens een andere vorm voor een kaart.
Ze is prachtig geworden.

Groetjes
Petra

www.hobbyhome-hobbyartikelen.nl zei

Oh Rosa jou blow me away !!!

Helemaal geweldig je hebt een gave meid echt waar.

Lieve groetjes Han