zaterdag 13 december 2014

TFMC criss cross Card

Hallo lieve volgers!

Vandaag laat ik jullie een kaart zien in een hele andere kleuren combinatie dan wat jullie van mij zijn gewend! Ik moest dit keer een criss cross kaart maken voor de challenge bij TFMC. Ik zag dat ik tussen mijn lading papier ook nog een velletje rood papier had! Bij de challenge moest je van de criss cross kaart een kerstkaart maken. Dus vond ik het leuk om dit keer een rode kerstkaart te maken. 


Het rode papier is van Marianne design. Het is een oud blok dus had hem al een aardige lange tijd in de kast liggen. Aan de buitenkanten van de kaart en op een aantal mallen heb ik sneeuw gedaan zodat je echt kan zien dat het een kerstkaart is! 


Zoals je ziet heb ik weer een leuke stempel van de nieuwe collectie van Magnolia gebruikt! En deze weer ingekleurd met mijn distress makers. Ook heb ik Frantage gebruikt rond om mijn plaatje. Ik was al een tijdje naar een klein hartjes stempeltje opzoek zodat ik dit kon doen. Toen kwam ik ineens een klein stempeltje van een hartje tegen bij de Action dus heb hem gelijk meegenomen en gebruikt.


Ik heb ook de mooie Roll up roses van Noor Design gebruikt. Het zijn zulke mooie en fijne bloemen om mee te werken dat ik ze direct een paar keer heb uitgedraaid en meerdere keren op mijn kaart heb geplakt. Op de bloemetjes heb ik ook sneeuw gedaan. Dit geeft echt een onwijs leuk winters effect! Ook heb ik bij de bloemen toef nog een mooie strik gedaan. 


Dit was mijn berichtje weer voor vandaag! Leuk dat jullie op mijn blog kwamen kijken!
En kom vooral gezellig meedoen met de challenge bij TFMC!! 

Liefs Rosa

3 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Het is een hele feestelijke en mooie crisscross kerstkaart geworden Rosa. Je hebt het afdrukje mooi ingekleurd in die zachte tintjes vind ik en dat hartjesstempeltje heb je er leuk bij gebruikt. Complimentjes...
Lieve groetjes Miranda

Claudia's kaartjes zei

Heel mooi kaartje.

grtjs
Claudia

Claudia's kaartjes zei

Heel mooi kaartje.

grtjs
Claudia