woensdag 19 november 2014

Rol etui

Hallo allemaal,

Vandaag laat ik jullie een keer heel iets anders zien! 
2 jaar geleden was ik heel erg opzoek naar een hobby ik heb toen een naaimachine van mijn ouders gekregen later ik dacht dat het toch niks voor mij was. En ben ik begonnen met kaarten maken. Vorige week kwam ik het patroon tegen van een rol etui en vond ik het wel heel erg leuk om te gaan maken voor mijn Distress Markers. Dit is de rol etui geworden. Ik heb een leuke sterren stof op de markt gekocht en een witte stof aan de onderkant van de stiften. Vorige week zag ik dus het patroon en had ik gelijk aan mijn moeder gevraagd of ze mij wou helpen. Die avond erna ging ik gelijk langs! Me moeder heeft me alles onwijs goed uitgelegd en alles moest ik helemaal zelf van der doen. En dat is perfect gelukt!Hier op de foto zie je dat er maar plek is voor 22 stiften haha! En van distress heb ik alle stiften dus paste ze er helaas niet allemaal in. Maar dat is dus wel een rede om er nog een te maken haha! Zo ziet de etui eruit als hij is opgerold! Ik heb er leuk een lintje aan de rol etui verwerkt zodat ik hem door het lintje met een strik kan dichtmaken.
Nu ga ik even goed bedenken wat ik nu voor leuks ga naaien wand het is wel heel erg leuk om te doen! Dus als jullie leuke tips hebben laat ze vooral weten!!

Liefs Rosa5 opmerkingen:

LottesCards zei

Echt super gaaf en goed gelukt!!!

De naaimachine is ook zo'n verslaving van mij. Pas maar op, HIHI

Wist je dat naaien op je kaart ook een leuk effect geeft?!

Liefs!!!

Renate zei

Dit ziet er wel ff heel gaaf uit zeg! Er zijn echt oneindig veel leuke dingen die je kunt maken. Op pinterst kun je hele leuke patroontjes vinden.

-xies- Renate.

Anoniem zei

Maak je deze ook in opdracht?

Groetjes Cynthia

Rosablomsma zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Rosablomsma zei

Hallo cynthia,
Eventueel zou ik ze ook in opdracht kunnen maken.
Stuur mij anders even een mailtje.
Rosablomsma@gmail.com
Groetjes