zondag 26 oktober 2014

Merry Christmas

Hallo allemaal,

Gister heb ik een hele leuke dag gehad! Ik heb met Ryanne afgesproken. Een tijdje geleden heb ik haar verteld over blogger dat je via blog heel veel inspiratie kan opdoen en mee kan doen aan een challenge! Ze heeft gelijk ook een blog aangemaakt en er al leuke post op gezet! Ze zei dat ze heel graag wil leren kleuren. Dus heb ik voorgesteld om een keer af te spreken en dat ik haar ga leren kleuren! En dat hebben we gister gedaan! Ik heb mijn distress markers erbij gepakt en het het haar helemaal uitgelegd! En wat ik zo knap vond! Ze pakte het in een x op! Voor haar was het de eerste keer dat ze met distress kleurde en ik vond het zo knap hoe ze kleurde voor de eerste keer. 

Nu verder met de kaart die we gister hebben gemaakt! Ik had een deze stempel van magnolia gestempeld wand ik vond het wel een makkelijke stempel om mee te beginnen.
Dit is mijn kaartje geworden! Ik vind hem zelf wel erg gaaf geworden!Ryanne had nog nooit een cuttlebug gezien en ze wist ook niet hoe het werkt met stempels! Ik heb het haar allemaal laten zien! Op mijn kaart heb ik een "Merry Christmas" stempel gebruikt van Marianne design. Aan de andere kant heb ik 2 kerstbomen geplakt. Op deze kerstbomen heb ik stickels gedaan zodat het een leuk effect zou geven! Helaas zie je het op de foto niet goed!  Links boven in heb ik 2 mallen van Noor Design op elkaar geplakt met een mooie parel in het midden! Aan de rechterkant boven in zit de winter mal ook van Noor Design. Gister ben ik met Ryanne ook nog naar de hobby winkel geweest dus had ik die mal gekocht en kon het natuurlijk niet laten om hem direct te gebruiken!


Dit is het plaatje die we hebben gekleurd! Dit hebben we natuurlijk met mijn Distress markers gedaan! Links aan de zeikant die je een klein beetje een strikje. Deze heb ik met kreukel lint gemaakt. Ik heb ergens gelezen dat je je kreukellint een beetje nat moet maken en dan goed kreuken en dan laten drogen. Dat heb ik gedaan en ik vind het resultaat echt mooi! Mooier dan dat je hem gewoon direct als strik doet.


Hier een betere foto van het kreukel lint! Het papier wat ik op de kaart heb gebruikt is een nieuw winter blok van Noor Design! Ik vind het zulk mooi papier en het past perfect bij de kleuren die ik op mijn plaatje heb gebruikt!

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn kaart vinden! En laat weer lekker een leuk berichtje achter! Ik vind dat altijd heel leuk om te lezen wat jullie van mijn kaarten vinden!


Liefs Rosa...

Ik wil graag meedoen aan de volgende challenge:

Scrap Cards Challenge Blog - Bingo (eerste rij: lint, parels, glitters
Completely Christmas Challenge - Anything goes
Oldie But A Goodie Challenge - Christmas

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Rosa
Prachtig Kerstkaartje heb je gemaakt, met leuke mallen
Dank je wel voor het meedoen bij Scr@p-Cards challenge blog.
Groetjes DT Marja

martine zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
ryannesweet zei

Super blij dat je het mij allemaal wilde uitleggen meis! Ik vond het erg gezellig en je kaart.. prachtig! Ik mag hopen dat ik ook ooit zo goed word! Haha!

Liefs Ryan!

Anita van Merode zei

Prachtige kaart, super dat je meeodet met de challenge van Scr@p-Cards. Maar graag zien we erbij vermeld staan welke rij je gebruikt heb. Want dit is vrij lastig te ontdekken voor ons. Dit staat ook in ons bericht vermeld.
alvast bedankt.
groetjes DT lid Anita

martine zei

Hallo Rosa,
wat een prachtig kaartje en heel mooi afgewerkt
fijn dat je mee doet met de bingo challenge van scr@p-cards
Maar mag ik eens vragen of je duidelijk wil vermelden welke rij je gebruikt hebt want dat zijn de regels en het is anders niet eerlijk tegen over de andere leden dank u wel
liefs DT Martine

Scraptastische hobby zei

Schitterende kaart Rosa, prachtige kleuren, dank je wel voor het mee doen met de challenge van Scr@p-Cards
en ben gelijk gezellig je twintigste volgster geworden.
Groetjes DT lid Gerie

LottesCards zei

Een super leuke kaart! Mooie foto :-)

Dat van die kreukellint zou je wel eens bij mij gezien kunnen hebben.... Ik heb op mijn blog daar een bladzijde aan gewijd! Ook om het kleur te krijgen.

Gezellig dat je zo samen een leuke dag hebt gehad, is toch weer anders hé?! Een fijne dag toegewenst!!! Liefs

Trijntje zei

Prachtige kaart Rosa. Heel moi gemaakt. Prachtig. Groeten Trijntje

Original handmade by Janneke zei

Hoi Rosa,
Opeens kwam jou blog voorbij, en ben eens gaan rondsnuffelen... Wat een prachtige kaartjes maak jij zeg! En dat kleuren zou ik ook zo graag eens willen leren ;-)
Je gaat me hier vaker tegen komen hoor, ben gelijk volger van je geworden!

Groetjes Janneke