vrijdag 24 oktober 2014

53 Jaar getrouwd!

Hallo allemaal,

Afgelopen zondag waren mijn opa en oma 53 jaar getrouwd! Helaas gaat het de afgelopen tijd niet heel best meer met mijn opa en woont hij in een verzorgingstehuis. Maar hoe dan ook moest het natuurlijk wel gevierd worden. Dus zijn we met de familie zondag naar het verzorgingstehuis gegaan en hebben daar heerlijke gebak op. En zijn we daar lekker wezen lunchen. Natuurlijk moest ik voor hun een leuke kaart maken! Ik wist echt niet wat ik voor ze moest maken maar ben daar gelukkig wel uitgekomen! Dit is het kaartje geworden!


De afdruk die ik heb gebruikt vind ik altijd zo leuk om te gebruiken als mensen zoveel jaar zijn getrouwd! En het afdrukje heb ik ingekleurd met mijn distress markers.


En zoals je ziet heb ik 3 roosjes gebruikt langs het plaatje. Deze zijn zelf gemaakt met de Marianne design mal. Aan de andere kant zitten ook 3 bloemetjes. Deze zijn van magnolia en die had ik nieuw dus wou ik ze gelijk gaan gebruiken! En ze zijn zo geweldig mooi!


Aan de bovenkant van de kaart kan je er een kaart uitschuiven. Daar heb ik nog de postcard stempel van magnolia opgedaan en er later een mooie tekst op geschreven.
Mijn opa en oma waren reuzen blij met de kaart en vonden hem heel mooi!

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn kaart vinden!

Liefs Rosa 

Ik wil graag meedoen aan de volgende challenge:
 

3 opmerkingen:

Marrie zei

Hallo Rosa,

Nog gefeliciteerd met je opa en oma 53 jaar dat is al een hele tijd en wat jammer dat het niet zo goed gaat met je opa ik hoop dan ook dat het snel beter met hem gaat.
je hebt wel een schitterende kaart gemaakt en daar zullen ze heel blij mee zijn!!

Lieve groetjes Marrie

Muuske zei

Proficiat nog met je Opa en Oma.Schitterende kaart heb je voor hun feest gemaakt.groetjes Margo.

Me ad zei

Wow Rosa....it's so beautifull :) thanks to share this with us at Magnolia Forever...hope to see you again :)